Diagnòstic ecogràfic ginecològic

L’estudi ginecològic ecogràfic és una tècnica d’exploració no invasiva que permet obtenir imatges de l’interior del cos de la dona i realitzar així una valoració exhaustiva de la morfologia uteroovàrica que faciliti un diagnòstic: la seva forma, dimensió, estructura i funcionalitat.

Diagnòstic ecogràfic

La majoria de les ecografies ginecològiques es fan via vaginal o endorectal, mentre que l’abdominal és especialment recomanada per a pacients que no han tingut relacions sexuals o en casos que no es poden valorar correctament per altres vies, com les grans tumoracions genitals.

L’ecografia ginecològica ens permet:

  • Detectar la presència de patologies endocavitàries i miometrials uterines, com ara miomes, pòlips, engrossiment endometrial, tumors, adenomiosi i endometriosi, entre d’altres.
  • L’observació de masses anexials per poder avaluar el risc.
  • La realització d’un mapa vascular mitjançant un estudi Doppler.
  • El seguiment fol·licular ovàric en tractaments de fertilitat.
  • La valoració dels òrgans pelvians a través de l’ecografia 3D, sobretot en el cas de malformacions uterines i en la localització vascular de tumors uteroovàrics.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR